Welkom op mijn site

Na verschillende jaren schilderscursussen te hebben gevolgd heb ik van 2010 tot 2012 de vrije academie " het pad" doorlopen in Nijmegen. Op deze opleiding heb ik intu´tief vanuit gevoel leren schilderen.
Workshops en trajecten Abstract gevolgd bij Rene Beerendonk in Eindhoven.
Bij academie Filarski het jaartraject "het pad van de kunstenaar" . Hier heb ik d.m.v. onderzoek en stapsgewijs werken geleerd om mijn creativiteit te ontwikkelen en mijn eigenheid te ontdekken. En vanuit daar procesmatig te gaan werken.
Door te blijven spelen en experimenteren ontwikkelde ik verschillende stijlen.
In mijn portretten wil ik door de kleuropbouw en de gelaagdheid het innerlijke en emotie uitbeelden van de geportretteerde.
Met altijd in mijn achterhoofd dat schoonheid zit in de imperfectie..Bij vragen, opmerkingen of voor meer informatie voor een eventuele opdracht kunt u mij altijd telefonisch of via e-mail bereiken.


EXPOSITIE

ôKunstmarkt Gemertö.

Het sfeervolle Ridderplein in het centrum, is een passend decor voor het werk van een zestigtal kunstenaars, waaronder ik, die een grote variatie van kunstvormen presenteren.
Op zondag 21 augustus van 12.00 tot 17.00 uur zijn bezoekers van harte welkom op de markt die gratis toegankelijk is.Anita Hoebergen - Diesdonkerweg 15 - 5724 PE - Ommel - E. hoebergen2904@gmail.com facebook